0 Paylaşımlar

Merhaba,

Tiyatro Üreticileri ve Yapımcıları Derneği olarak pandemi döneminde tiyatro emekçilerinin uğradığı hak ihlallerini araştırıyoruz.

Tiyatro Üreticileri ve Yapımcıları Derneği tarafından Etkiniz Avrupa Birliği Programı desteği ile yürütülen “Tiyatro Emekçilerinin Uğradığı Hak İhlallerini İzliyoruz” başlıklı bu çalışmada özellikle sosyal güvencesi olmayan ve bu dönemde büyük sıkıntılar yaşayan tüm tiyatro emekçisi ve üreticileri hedef kitlemiz arasında.

Çalışmanın amacı, tiyatro alanında çalışan kişilerin pandemi sürecinde karşılaştıkları hak ihlallerinin araştırılması ve bu ihlallerin ulusal ve uluslararası insan hakları düzeyinde raporlandırılarak kamuoyu bilgisine sunulmasıdır.

Katılım gönüllülük esasına dayanmakta olup, sizden anket süresince kişisel bilgileriniz istenmemektedir. Cevaplarınız, diğer katılımcıların cevapları ile birlikte anonim olarak değerlendirilecektir.

Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.
“Tiyatro Emekçilerinin Uğradığı Hak İhlallerini İzliyoruz”

“Tiyatro Emekçilerinin Uğradığı Hak İhlallerini İzliyoruz” Anket
Etiketlendi: